Kaffe til bedriften

DEJARO tilbyr høykvalitetskaffe til små og store bedrifter

Vi produserer vår egen merkevare samtidig som vi leverer gode tilbud på høykvalitetskaffe fra våre samarbeidspartnere. Vår lange erfaring og nettverk helt fra høsting til din bedrift, sikrer høykvalitetskaffe i et effektivt logistikksystem til veldig gunstige priser.

Etiopia er verdenskjent for sin kaffeproduksjon og er opprinnelseslandet for kaffe. De har produsert og eksportert kaffe helt tilbake til det 15. århundre. I dag jobber over 25 prosent av befolkningen i Etiopia – nærmere 15 millioner mennesker – i kaffeindustrien. Kaffe utgjør over 70% av all eksport fra landet.

I dag dyrkes det mange forskjellige typer kaffe her og det kan noen ganger være litt forvirrende å bare si etiopisk kaffe. Det kan være vanskelig å huske forskjellen mellom spesifikke sorter fra Sidamo, Yirgacheffe eller til og med Harrar. Med unntak av noen få store statlige selskap er det meste av etiopisk kaffe produsert av mindre privateide gårder. 

Vi plukker og setter sammen smaker fra flere produsenter som tilfredsstiller selv de mest kresne kaffeelskere. Smaken på kaffe er satt sammen og formet hele veien fra frø til den ender i din kopp. Helt fra hvor kaffebønnene vokser, hvor mye sol de får, til hvordan de blir sortert, brent, pakket, behandlet og til de ender i din kaffemaskin. Til og med hvordan kaffen blir behandlet i din kaffemaskin har stort utslag på smaken. Derfor leverer vi også kaffemaskiner som sikrer best resultat hele veien.

Store kvanta monner

Vi produserer store mengder i et effektivt logistikknettverk som gjør at vi kan levere høy kvalitet til meget gunstige priser.

VÅRE NYE UNIKE PREMIUM SMAKER

Vi har tatt frem noen smaker som vi selv liker. Litt kraftig smak, men fyldig og uten å gi for mye bitter ettersmak. Beste svaret på om vi har lykkes er hva du synes. Gleder oss til du smaker din første kopp med DEJARO Premium.

Send meg tilbud