Våre partnere og merkevarer

DEJARO leier ut og holder service på avanserte kaffemaskiner til små og store bedrifter

DEJARO har eksklusive agenturer for noen merkevarer som passer inn i vår kaffedistribusjon. Vi er med å utvikle og skreddersy produkter og tilbud til våre kunder som øker opplevelsen.

VI SAMARBEIDER MED FØLGENDE PARTNERE

PRESH JUICE

DEJARO har eksklusive agenturer for noen merkevarer som passer inn i vår kaffe distribusjon. Vi er med å utvikle og skreddersy produkter og tilbud til våre kunder som øker opplevelsen.

Frukten som benyttes i PRESH er dyrket i Hellas på egne gårder. Modnet i den herlige middelhavssolen og håndplukket. Så sortert i en splitter ny og moderne fabrikk med digital fotoscanning av hver eneste frukt. 
Deretter presses et rør inn i frukten og suger ut saften slik at ikke ytterskallet er i kontakt med juicen. Den emne smaken du ofte finner i annen juice hvor skallet er med i produksjonen, er derfor ikke i PRESH. Det smaker rett og slett bare friskere.

100% Vi benytter en høytrykksprosess som heter HPP for Presh. Det gir 120 dager holdbarhet i kjøleskap uten å forandre produktet. Presh er derfor ikke frosset, ikke varmebehandlet og ikke tilsatt noe som helst. Det er kun saftig, ren fruktjuice med lang holdbarhet. Og det smaker fantastisk. 

Vi produserer materiell for marketing til alle flater. Print, web og motion graphics er tilgjengelig for bruk til alle våre kunder. Det vil også kjøres lokale og nasjonale kampanjer med sampling, sponsorater og aktiviteter som er med å øke etterspørselen for disse produktene. 

MINIMALT MILJØAVTRYKK

Vi tenker miljø i hele produksjonskjeden. Vi gjenbruker alt avfall fra frukten til en rekke andre produkter. Det blir til Bio fuel, det blir til oljer til kosmetikk og det blir til dyrefor. Nærmest ingenting går til spille. Vi er også medlem av Grønt Punkt som sikrer at våre flasker blir resirkulert på en forsvarlig måte. 

DEJARO - VÅRT EGET KAFFEMERKE

Vi holder på å utvikle flere unike brands både på kaffesiden og på tilleggsprodukter. Vi jakter på spesielle smaker, gode produsenter og folk med lidenskap for det de holder på med. Vi tror at mennesker med passion skaper bedre produkter. DEJARO er en unik mulighet til å skape gode opplevelser for dine kunder. 

Send meg tilbud