Kaffemaskin til kontoret

DEJARO leier ut og holder service på avanserte kaffemaskiner til små og store bedrifter.

Hvor mange er dere? Når og hvordan drikker dere kaffe? Alt på en gang eller noen ganger? Kaffe til de ansattes kjøkken og / eller litt finere for besøkende? Vi i DEJARO har kaffeløsninger for alle typer arbeidsplasser og kaffekulturer. Med installasjon på 3 timer og et serviceintervall annenhver uke, garanterer vi deg den beste og rimeligste serviceavtalen i bransjen

DEJARO SMALL

DEJARO Small er tilgjengelig i flere modeller og kombinasjoner som passer bedrifter opp til 10 ansatte. DEJARO Small er tilgjengelig som pulverkaffe (frysetørket kaffe) og nybrygget (bønner eller malt kaffe). Stort utvalg for enhver smak. Kaffe som er brygget fra nymalte hele bønner får en rikere kaffesmak. Menyen tilbyr et bredt utvalg av kaffedrikker.

Denne kaffeløsningen er for mindre bedrifter med 1-10 ansatte
Be om tilbud

DEJARO MEDIUM

DEJARO Medium er tilgjengelig i flere modeller og kombinasjoner som passer bedrifter opptil 50 ansatte. DEJARO Medium er tilgjengelig som pulverkaffe (frysetørket kaffe), nybrygget (bønner eller malt kaffe) eller espressobrygg. Stort utvalg for enhver smak. Kaffe som er brygget fra nykvernede hele bønner får en rikere kaffesmak og en nydelig crema på toppen. Menyen tilbyr et bredt utvalg av kaffedrikker.

Denne kaffeløsningen er ideell for bedrifter med 10-50 ansatte
Be om tilbud

DEJARO LARGE

DEJARO Large er tilgjengelig i flere modeller og kombinasjoner som passer bedrifter med 40-100 ansatte. DEJARO Large fås som pulverkaffe (frysetørket kaffe) og nybrygget (bønner eller malt kaffe). Stort utvalg for enhver smak. Kaffe som er brygget fra nymalte hele bønner får en rikere kaffesmak. Menyen tilbyr et bredt utvalg av kaffedrikker.

Den perfekte kaffeløsningen for store bedrifter med 40-100 ansatte
Be om tilbud

Send meg tilbud